mandag 31. mai 2010

Sol i hjertet. Sol i sinnet.

Og i dag kom sommeren! :) Endelig!

Helgen har bare sust avgårde som alltid. Lørdagen var det grand prix party. Et ganske stusselig sådan med meg som eneste festdeltaker. Kjedelig var det også, så jeg begynte å lure på hvordan jeg skulle gjøre om litt på hylla over tven. Fant ut at jeg burde hatt to hvite lysestaker der. Jeg hadde ingen flere hvite lysestaker, men etter litt leting i skapet fant jeg frem to lilla i glass jeg aldri bruker. Etter noen runder med hvit spray har jeg nå to hvite lysestaker på hylla. Det å fikse litt på det man har i stedet for å kjøpe nytt hele tiden er både gøy og man sparer penger og plass :)


Når jeg våknet på søndag var det SOL! Gikk en tur med Timmy og da vi hadde gått et godt stykke oppi skogen oppdaget vi at vi ikke var alene. Maler var med! Han er ofte med på tur, så vi må alltid passe på at han er inne når vi skal på tur, men det glemte jeg.






Dette er de to fine gutta mine <3 Er så gøy med en hund og katt som er så gode venner som de to er!

I dag er det endelig blitt varmt i været! Sol er det også! Kjempe deilig :) Jeg skal ha valpekurs i kveld med den lille valpe-gjengen.

Ha en fin mandag!

-Ida-

lørdag 29. mai 2010

Photoshoot

Vært ute på en liten shoppingrunde. Sjelden jeg gjør det for tiden og enda sjeldnere at jeg handler klær. Finner aldri noe jeg føler meg bra i og da er det lettere å kjøpe ting og tang til huset. Men i dag tok jeg en tur ut på Ski storsenter. Og etter noen få minutter møter jeg Tina som er ute i samme ærend så da fikk jeg en shopping-kompis.

Fant denne fine grønne tunikaen.







Denne er litt sånn "voksen". Men tror den blir fin til lyse olabukser.






 Denne Rosa drømmen ser ikke like fin ut på bildet som i virkeligheten. Her ser den nesten litt jalla ut :( For i virkeligheten var det en kjempe søt tunika/kjole med fiiiiine detaljer :)









Rolig kveld her. Sitter i sofaen og kikker litt på tv. Har spist pølser til middag og syntes egentlig det er litt trist og kjedelig uten kjæresten som er på jobb. Men Timmy og jeg skal nok ha vår egen lille Grand prix fest med "Godt og blandet" og champagnebrus!



Ha en fin fin lørdagskveld :)

fredag 28. mai 2010

Lykken er...

Lykken er... En hvit sofa. I alle fall når man har klart å roe ned hode som har kokt, tørket blodet på fingrene og den er ren i nøyaktig 5 minutter.

Jeg er den heldige (akkurat dette med heldig lurer jeg på innemellom) eier av to hvite Ektorp sofaer. De er kjempe fine og jeg kunne ikke tenke meg noe annet enn disse. Har prøvd meg på skinnsofa med sjeselong. Dette var med en gang jeg flyttet for meg selv. Sofaen så grei nok ut og jeg falt for argumentene om hvor praktisk dette var i forhold til stoff. Sofaen ble kjøpt og når den tronet stor og mørk i stua mi og alle andre hadde dratt sin vei satt en liten fregnete jente alene i skinnsofaen og gråt en liten skvett. For hva skjedde? Jeg hadde jo sverget på at jeg aldri skulle ha et sånn møbel. Etter et år med forsøk på tilvenning ble sofaen solgt og jeg fikk meg hvit Ektorp og ro i sjelen.

Men nå i det siste er disse sofaene blitt en kilde til irritasjon. Vet ikke om dette kan ha noe med at jeg som aleneboer satt på en kjøkkenstol i stedet for i sofaen og bare betraktet dem i stedet for å bruke dem...? Så ille var det kanskje ikke, men alle som var på besøk hos meg satt i alle fall med hjerte i halsen og drakk av sugerør i fare for å søle foran interiørtyrannen (artig kallenavn det, Fru Andersen http://fru-andersen.blogspot.com/)

Men nå har det altså flyttet inn en som bruker sofaer som de skal brukes. Nemlig til å slenge seg i, mumse innpå mat i, kose med dyr i og en mengde andre ting som var utenkelig for meg. Og dermed må disse trekkene vaskes ganske ofte.

Og for et helv...! Fjærene spruter ut av putene når jeg prøver å presse trekkene på med makt. Begynner alltid rolig og avbalansert og lirker og lurer putene på plass, men etter skal vi si... 1 minutt er det slutt på den tålmodigheten og da starter krigen mellom pute og Ida. Jeg banner, slår, svetter og blør. Ja, du leste riktig. Sist skar jeg meg på glidelåsen og vips var det blod på putene. Fikk reddet dette og putene kom på plass og hva ser jeg? Jo, klesklypene har satt noen brune merker på putene. Og jeg som bare skulle tørke trekkene ute i sola som i de idylliske tv-seriene. Jada... Livet med en hvit sofa er ikke bare idyll.
I går hadde kjæresten bursdag! Jeg hadde planlagt piknik, men det begynte å regne så da ble det hurtig-piknik. Dro på Ski storsenter i stedet for kjæresten ville handle seg litt nytt. Jeg har helt tom lommebok og kunne ikke kjøpe en ting og ble surere og surere mens vi gikk rundt der. For et sjarmtroll jeg er!

I dag er det fredag! :) Jippi!

Passe mammas hund til i morgen jeg. Så blir nok tur og rolig aften her i gården!

-Ida-

onsdag 26. mai 2010

Interiørmannen?

Etter å ha vært nesten-samboere i snart et år skal endelig Tom Andrè og jeg bli samboere helt på ordentlig. Vi har hentet de fleste tingene hans, kastet litt og kjørt noe hjem til barndomshjemmet. Og mens vi har holdt på med dette har jeg tenkt litt på akkurat dette med "interiørmannen". Dere vet han som mener noe om gardinene du har hengt opp, gjerne vil ha sine yndlingsting stående fremme og vil sette sitt preg på leiligheten med ting som bare kræsjer helt med stilen og takker gud for at Tom Andrè ikke er denne typen.

Han hadde en grønn radio. Som jeg hadde lurt han til å kjøpe fordi grønt var jo så fresht! Var bare en smule korttenkt av meg for brått skulle denne grønne radioen flytte inn på kjøkkenet hos meg. Etter litt overtalelser ble den radioen sprayet hvit og begge (hvertfall jeg) var fornøyde.

Når jeg satte foten veldig hardt ned mot å ha to røde djevelfigurer fremme var kampen ferdig på under 2 minutter. Et par argumenter frem og tilbake (Ok, mulig jeg overdramatiserte bitte litt om at jeg heller ville henge meg enn å ha de fremme) og vi var enige om at de ikke skulle stå fremme. Hadde samboeren vært interiørmannen ville han stått på sitt og de to djevlene hadde prydet en hylle i stua.

Så alle dere som klager over at kjæresten,samboer,mannen deres såvidt gløtter opp når du ivrig forteller om noe du bare måååå ha, gjesper når du viser frem dine siste Green Gate kopper eller ikke legger merke til de nye gardinene så skal dere prise dere lykkelige over at dere ikke er sammen med interiørmannen. Han hadde trumfet gjennom sorte skinnputer i sofaen, gitar eller bazooka (skrives det sånn?) på veggen i stua og en sort massasjestol i skinn større enn en St.Bernhardshund foran tven.

Da vil jeg heller leve med en mindre interessert fyr som ikke legger merke til alt mulig. Som godtar å leve i et hvit hjem og som kun har satt ned foten når det ble foreslått rosa trekk til sofaen fordi de var på tilbud ;)



Så tusen, tusen takk for at du ikke er interiørmannen, Tom Andrè! Det er noe jeg setter veldig stor pris på!

Så får du heller spille (nesten) hvor mye du vil!

Gratulerer så masse med dagen i morgen!!! <3



Ha en Kjempe fin onsdag alle sammen!

Har gjort noen små endringer på bloggen. Vet ikke om jeg liker den nye layouten helt. Men var så lei av at jeg bare kunne ha små bilder med den gamle malen. Litt mindre personlig preg nå.. Bytte tilbake? Prøve dette litt kanskje...

-Ida-

fredag 21. mai 2010

Noen nye bilder

Her inne på bloggen har det vært stille i det siste.. Jeg har vært syk og derfor har det ikke skjedd noe særlig. Men litt skjer jo. Har tatt noen bilder med mobilkamera og noen av dem kommer her :)





Kommoden er en av de få eiendelene til kjæresten ;) Den var i furu og ikke sånn veldig pen. Nå har jeg malt den hvit og skal pusse litt på den og sette på nye knotter. Knotter, ja! Er jo så mange å velge i. Kommer aldri til å bestemme meg, så den ender vel knotte-løs...



Kjøpte denne søte lille potta og plukket liljekonvall :)



Blomstene lever enda!



Maler - mann nyter livet ute om dagen...



Noen som vet hva den lille brune "saken" er eller skal brukes til? Kjøpte den på loppis til 10 kroner for en stund siden, men den er liksom ikke brukanes til noe.






Engangsgrill-kongen Timmy!



Noen som lurer på hvordan man kan bli like møkkete som hundelilebroren min, Noah?



Finn et stort gjørmhull og stå på hode oppi der! Tror Timmy sier: - Muttern! Noah er gæren!

Da er det snart pinsefri :) Det skal bli deilig og jeg krysser fingre og tær for fint vær hele helgen!

Ha en knall fin pinse :)

fredag 7. mai 2010

Jeg vil ha en liten hund!

Nei, det vil jeg ikke... Har jo verdens fineste hund! Og jeg ville aldri byttet han ut med et mindre eller større eksemplar av arten. Border Collie er den perferkte hund (vet at en del hever øyebrynene eller rister febrilsk på hode nå), men det er faktisk ikke tull. En veloppdratt, men ikke kuet Border Collie hvor man har klart å ha kontroll på hva som skal gjetes og ikke gjetes, ikke for mye stress eller nerver er en kjempe hund.

Med fare for å støte noen kan jeg med hånden på hjerte si at jeg aldri hadde trivdes helt 100% med å ha en liten hund. Den er liksom så... liten! Kan ikke trekke på ski eller sykkel og tåler mindre enn en litt større en. Jeg er heller ikke den type hundeeier som syntes det er toppen av lykken å kunne ha med hunden min absolutt overalt (Les: inn på kjøpesenter, i butikker osv. som mange småhundeiere drar med hunden på. For det er jo liksom lov for den sitter jo på armen... Eller?).

Jeg kunne heller ikke hatt en stor hund igjen. Når jeg bodde hjemme hadde/har vi Ridgeback. Victor er en alle tiders hund på mange måter, men det er slitsomt å ha en hund som er så stor at du virkelig må kjempe for å holde igjen om noen skjer. Og enda større raser enn Ridgeback går i kategorien liten hest for meg ;)

Mange liker ikke Border Collier og grunner de nevner er at de stresser, gjeter, er sure, krever for mye, eller at de rett og slett bare ikke liker sånne sauebikkjer.

Når man har en Border Collie må man leve med gjeting. Liker du ikke det så kjøp deg en Golden Retriever. Ja, gjeting kan være slitsomt og lærer man ikke hunden hva den får lov å gjete og ikke har du et STORT problem. For de gjeter ALT mulig! Timmy gjeter heldigvis ikke de farlige tingene som biler, syklister, tog, joggere og liknende. Dette var jeg obs på fra han var liten valp. Men han gjeter de fleste hunder i stedet for å leke. Han gjeter katta, baller, pinner, hageslangen, og det nyeste: Tom Andrè når han spiller Wii i stua. Da går han nesten ut av sitt gode skinn og ja, det ER slitsomt, men det må jeg leve med når jeg får så mange andre fine egenskaper med i "Border Collie-pakken".

Her kommer en liten bildekavalkade for dere andre som ikke har drømmehunden :P



























Timmy, du er min aller beste venn <3

Noen andre som har en 4 bent bestekompis?

tirsdag 4. mai 2010

Enda et innlegg på èn og samme dag?! Med bilder til og med!

Dagen i dag har rast avgårde! Etter jobb var det hjem til middag og så skulle vi ut en liten tur for det var en som bare MÅTTE ha en ny duppetings, Wii. Jeg hadde bare sett dette vidundret hjemme hos andre og skjønner kanskje ikke helt behovet, men det skjønner muligens ikke han når jeg bare måååå ha nye gardiner eller akkurat DEN lysestaken heller ;)

Etter at Nintendo Wii`en lå trygt i posen fikk jeg lurt han med på en aldri så liten tur innom Brun og Blid. Siden sommeren aldri kommer får man heller jukse litt. Sol trenger jeg, er mer frossen enn en lollipop om dagen. Etter 20 minutter  i sola er vi hjemme igjen og min kjære driver og hopper og spretter og bokser rundt i stua og har klart å lure med meg på en runde bowling og det var faktisk ganske gøy :)





Sånn ser det ut når man "rydder" utstyret ut av pakka!





Dette fine kakefatet fikk jeg på lørdag







Toppen ble en fin turnering for en seigmann




De søte koppene likte jeg veldig godt :)


Noen som vet hva dette er?


Man kan putte hånden inni


Fordi det er en grytevott! Fancy små kuer i silikon så man ikke brenner seg når man tar ut av ovnen. Fikk de av Cathrine til bursdagen min :)




Lampen jeg kjøpte meg på fredag. likte så godt blonde lampeskjermen.


Nå skal jeg lage meg litt chai latte og dytte innpå en honningmelon for det er så godt :) Lese litt i nye Vakre hjem blir det vel også og drømme om mitt eget lille hus etter hvert!


Timmy-limm ønsker alle en fortsatt fin kveld. Han er meget opptatt med å gjete far i huset som hopper rundt og spiller golf i stua!

Tirsdag alt jo!

Da er det jammen tirsdag alt! Helgen fløy avgårde fortere enn fortest! Fredag jobbet Tom Andrè på kvelden så jeg var en aldri så liten tur på "Lampehuset" og kjøpte to nye lamper for de siste bursdagspengene. Var tilbud på mange ting og for en gangs skyld var det tilbud på to lamper jeg likte allerede før jeg så prisen på dem :)

Lørdag begynte med skikkelig drittvær! Tom Andrè skulle legge tv-kabel og fikse litt og siden jeg får helt mark av å se når lamper og ting og tang blir flytta på og ledninger her og der gikk jeg en tur med Timmy i regnværet i mens.

På kvelden hadde jeg jentemiddag. Det var koselig! Siden jeg hadde bursdag forrige helg fikk jeg GAVER :) Fikk en body lotion i en serie "Moringa" fra Body shop og den luktet så godt at jeg smørte meg to ganger på søndag og sikkert gikk rundt som et vandrende parfymeri! Kan anbefales!



Fikk også et veldig søtt kakefat i to etager med matchende kopper til. Rosa, hvitt og grønt og helt i min stil. Og allerede tatt i bruk ;)

I tillegg fikk jeg hårprodukt, singleter og gavekort på Cecilie Melli http://www.ceciliemelli.com/ på øredobber de var utsolgt for, men som skal kjøpes med en gang de kommer inn igjen! Heldige meg :)

Søndag sov jeg lenge. Gikk tur rundt Hvervenbukta i sola med gutta <3

Lille peneste badet og lå i vannet og koste seg verre! Dykket etter blåskjell gjorde han også. Noe vi kan tjene penger på? Blåskjell-hunden!

Ikke så mye nytt og spennende fra denne kanten, men sånn er det innemellom!

Ha en fin tirsdag alle sammen!