mandag 7. mars 2011

11 uker

Da har Qrutt bodd hos oss i 3 uker, og jeg kan nesten ikke huske tiden uten han! Selv om jeg enkelte morgener kan lengte tilbake til tiden da jeg kunne sove litt lenger enn klokka 7 på søndager...  Qrutt syntes nemlig at alt etter klokken 6 er dag!

Hva har vi gjort denne tredje uken med Qrutt...?

- Vi har øvd på å leke ute og med gòbiter i lomma. Det syntes nemlig det lille matvraket er veldig vanskelig!

- Vi har klippet alle klørne (Jippi!), og øvd på å tørke potene.

- Gått turer i skogen

- Lært "oss" å hoppe opp i sofaen og spise blomster i vinduet... dette kunne vi vært foruten!

- Shapet inn "ligg"

- Vært med som assistent på Eva Bodfâldt kurs. Og der fikk vi både vært i ridehus (og spist 1 kg hestebæsj), sett andre hunder som trener, hilst på mange hundefolk, sett på hester, ligget i bilen og sovet (kryss i taket!) mens Timmy trente og alt går bare kjempe bra :) Referat fra kurset og forhåpentligvis bilder kommer!

Det jeg husker best fra valpetiden til Timmy var det ekstreme aktivitetsnivået: valpen sov jo ALDRI! Dumme-meg trodde det var Timmy som var spesiell, men det var frem til jeg fikk Border Collie nummer 2! Denne er akkurat like ille, om ikke verre! Qrutt sover riktignok en gang i blandt, men han er enda mer vill når han er våken. Løper rundt, biter på alt, "angriper" Timmy med lyder som gjør meg litt bekymret for at det er noe Rotweiller i han ;), hopper og spretter med kordinasjonen til en voksen Golden Retriever, biter i klærne og tisser, ja for ikke å glemme TISSER! Når han har "den ville timen/ene" kan han løpe rundt og tisse 4 ganger på en time, PUH!  Er alle Border Collier slik når de er så små?

Men, han er verdens fineste lille valp! <3 Trygg og stabil, kontaktsøkende, glad, SMART, pen og har ikke vist noen "ekle" sider i det hele tatt. Ikke noe ressursforsvar for hverken Timmy eller oss. De ligger sammen og tygger på bein og Qrutt pleier å kommer med beinet for å få ligge i fanget eller oppå oss å tygge.

Noen bilder av Qrutt 11 uker:Fine gutta det <3Qrutt måtte ligge litt i bilen og for at han ikke skulle fryse måtte han ha på et lite dekken... var jo søt :)Hmmm... lurer på hvem som har gått her...?- Jøss! Har dere på dere jakke også?

Husets katt, Maler har ikke helt godtatt den lille sorte og hvite enda. Han syntes at den lille dvergen er litt ekkel og orker ikke tanken på å ha han i nærheten av seg. Qrutt derimot ønsker veldig, veldig, veldig å bli venn med Maler og logrer med hele kroppen når han ser katten.


Maler er veldig god til å sitte "bamse" når han syntes det er tid for frokost!
"Piss Off" du er min aller beste venn om dagen ;)

I dag skal vi bare ha en stille (man kan jo håpe!) kveld hjemme. Øve oss på å "buse" på gulvet uten gòbiter og leker (lekse fra kurset!)

Ha en fin uke! :)     

4 kommentarer:

 1. Fiiiiiiine fiiiiine voffer =D
  Flinke dere er til å blogge altså ;) Keep it up! :D

  SvarSlett
 2. :) det är samma här, men jag trodde Qlicka var som en rottweiler eftersom jag har Yatzi ;) Här går också åt mycket Piss off. Men för det mästa är hon bara helt underbar <3

  Hälsar Qlicka med flock

  SvarSlett
 3. Åhåååå søteste lille Qrutt!!
  Ja skal se at du har en trygg og fin liiten gutt der!
  Gleder meg til å se dere på fræddan!! :D

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hyggelig hilsen <3