søndag 27. februar 2011

Qrutt 10 uker

Jepp! da har Qrutt bodd hos oss i to uker! Og det går kjempe fint! Vi blir bedre og bedre kjent og denne uka har vi begynt å trene litt med klikker. Har jobbet med at han skal gå inn i buret frivillig og at belønningen kommer når han setter seg i buret. Han løper inn og er faktisk litt vanskelig å få ut av buret igjen, og ser ut som om han tenker: - hvorfor skal man gå ut, når man får godis for å sitte inni her? Flinkis!

På torsdag startet vi litt med å ta poten på lokk. Og det gikk kjempe fort! Kjempe gøy å jobbe med klikker (shaping) på så liten valp. Ny opplevelse for meg, og veldig positivt! :) Forsøkt å filme det. Videoen er dårlig, og dere må leve med meg som snakker, litt feil-klikking og søndagsoutfit ;)
Denne uka har gått med til sosialisering av Qrutt. Mandag var vi på Bøler og møtte Mamma og Per Kristians hunder, Victor og Noah. Victor (Ridgeback) er litt i ivrigste laget og var litt skummel. Noah (Golden) ble kompis! Lekte og koste seg.

Tirsdag hadde vi playdate med Emil igjen. Hjemme hos Tina denne gangen. Vi fikk til og med øvd på å kjøre heis!

Onsdag og torsdag var vi hjemme etter jobb og trente litt på forskjellige ting i huset. Og han er virkelig en trygg valp. Hverken støvsuger, miksmaster, hårføner eller annet bråk i huset er noe å bry seg om! :)

Fredag var det endelig litt varmere. Plussgrader! Vi var ute i skogen i 20 minutter og gutta løp og lekte. Qrutt kommer når jeg roper, spiser godis og virker kjempe fornøyd med å være ute!

I helga har vi kost oss! Vært litt ute og litt inne. Qrutt sover nå i kompostbinge om natten. Og det fungerer kjempe bra! Jeg holdt på å bli gal av å ha han løs. Han var nemlig nattens konge, og det er IKKE jeg!

I dag har Timmy og jeg vært på kjempe fin ridetur i morgensola! :) Er så deilig å starte dagen i full fart på hesteryggen i skogen med min aller beste venn løpende ved siden av!

"Timmy! Jeg tror du har noe mellom tenna!"


"Lukter som om du har noe der! La meg se!"


"Jøss, så store tenner du har!"Søt, liten Border Collie dette <3
Timmy er en ekte kosegutt :)
Mmmm... Noen koser seg i alle fall ;)

Nå er det verdens døveste tv-serie på tv "Fangene på Fortet". Tom Andrè syntes det er sååå gøy, mens jeg bare blir irritert av de teite navnene på dvergene og vettskremte mus i små glassboller som blir klemt i deltakernes iver etter å finne nøkler. Greit å blogge med andre ord ;)

Oops! må løpe! Qrutt spiser opp en bok!

5 kommentarer:

 1. Tusen takk for update og bilder ;) Setter vi pris på vettu ;)
  Hilsen alle jentene i Hvitsten :D
  PS: Roxy har veldig lyst til å hilse på valp og Nilas favoritt her i verden er små BC-valper ;)

  SvarSlett
 2. moro med valp i hus!
  Selv er det løpetid her og to hylenede gale hannhunder....og snart en gal hormonfull meg...hjelpes! Hørt det var ille, men så ille visste jeg ikke...

  SvarSlett
 3. Finaste lilla sonen! Härlig läsning! Jaffa och syster hälsar säkert också;)

  /Anja

  SvarSlett
 4. Såååå skjønn!!
  Han ser jo ut til og tilpasse seg kjempebra hos dere.. flikingen på filmen også da :D

  Gleder meg til og følge med videre,
  Klem Jatte♥

  SvarSlett
 5. Så mange fine bilder av gutta dine :) Hærlig gjeng altså :)

  Klem fra Cathrine

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hyggelig hilsen <3