tirsdag 15. februar 2011

Qrutt i hus!


Da er endelig Qrutt kommet til oss! Vi hentet han på lørdag og for en herlig liten valp! De ca 40 milene hjem gikk som en drøm og over all forventning! Han ble bilsyk med en gang og kastet opp hele frokosten, men til tross for den ekle opplevelsen roet han seg raskt og sovnet på fanget mitt og forble like rolig resten av turen! Kun tre stopp og det er jammen bra!

Nå som han har vært her noen dager blir han bare mer og mer propell! For en fart og han er helt udødelig i egne øyne! Prøver å hoppe opp i sofaen og når det ikke går så bruker han Timmy som stige;-)

Han er også en smule bestemt og gir seg ikke med det første... Eller siste! når han for eks har satt seg et mål om å bryte seg inn i fòrtønna, spise opp kosten, eller komme seg inn i et hjørne vi har sperret av pga løse ledninger! Jeg løfter han vekk, avleder med leker og etter en stund er han der igjen... Så nå har vi kostebrett på badet, joggesko i dusjen, fòrtønna som dørstopper og en rekke andre kreative løsninger! ;-)

Hunden er også et matvrak og blir helt gal når det er mat. Maten er spist på 30 sekunder og han løper rett for å rane skåla til Timmy. Vi prøver å herde magen litt for greit å kunne spise litt forskjellig når vi skal trene etter hvert. I går fikk han tre små biter ost og i dag tre små biter falukorv, og det ser ut til å gå bra med magen.

Timmy tar det hele som en mann og lurer på når pirayaen skal dra hjem... De leker litt når vi er ute for å tisse ( og det er vi jo hele tiden) og har drakamp med leker inne, så tror de kommer til å bli kompiser etter hvert! <3

Tok noen bilder med kamera i stad, men noe skjedde så det ble kun det ene over som ble med på bloggen. Får forsøke senere med resten!

Nei, nå får jeg forte meg å henge opp tøy mens bebisen sover;-) i morgen skal vi kjøre bil, og på jobb for første gang. Er litt spent på det!

-Ida-

1 kommentar:

Tusen takk for at du legger igjen en hyggelig hilsen <3