lørdag 19. februar 2011

Første uka med Qrutt

Så fort tiden går! Allerede en uke siden vi hentet Qrutt! Og det føles som om han har vært her lenge og det er jo et godt tegn, for da kjennes han veldig "min".

Uka har gått kjempe fint! Jeg hadde fri mandag og tirsdag. Var bare hjemme og ble kjent, lekte masse, og dagene bestod egentlig av: sove, tisse, være vill, tisse, spise, tisse, leke, tisse, sove, tisse, plage Timmy, tisse, bite meg, tisse... ja, dere skjønner ;)

Onsdag og torsdag har jeg hatt med meg begge gutta på jobb og det har gått utrolig bra! Qrutt fant seg fort til rette og er riktig så dyktig til å slappe av sammen med Timmy. Kjempe fin liten fyr.

Jeg er så langt veldig fornøyd med den lille valpen. Han er tillitsfull, akkurat like gal som en Border Collie skal være, veldig i farta og faktisk god kroppekontroll til å være så ung, han har matlyst til tusen (jippi! forhåpentligvis lett å belønne) og har allerde en veldig god dralek. Han kommer ofte med leker og tyggeben og bærer det til meg for å leke, eller ligge på fanget å tygge (Jippi, igjen!) Og det beste av alt: han viser gode takter til å bli en skikkelig mammadalt :) Hihi ;) Så nå er det opp til meg å ta vare på alt dette!Er så glad i storebror <3Flink til å slappe av på jobb.

På onsdag kom Tina en liten tur med, Emil. Han er en blanding (Papillon/Sheltie) på 8 måneder og de to hadde det veeeldig gøy :)Nå ligger lille ville og sover, så jeg får kanskje henge opp litt klær mens jeg kan uten å ha en liten piraya hengende i buksa!

Ha en fin lørdag! :)3 kommentarer:

 1. Fantastiske bilder!! Digger at Qrutt har like fin tunge som Timmy *haha*

  SvarSlett
 2. Härligt att läsa å se! Är säker på att mor Jaffa skickar pussar:))

  /Anja o flock

  SvarSlett
 3. Noee saa nydelig! Lykke til videre med lille valpen!

  Og takk for titten! Koselig blogg :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hyggelig hilsen <3