torsdag 3. februar 2011

Torsdag alt! Jobber hele denne uken bortsett fra søndag, men har allikevel alltid en god følelse når uka nærmer seg slutten. I tillegg er det jo enda en dag nærmere den store dagen! :)

Mandag avsluttet jeg et valpekurs. Og nå skal jeg ha en runde fri fra kurs og det kjennes egentlig litt godt nå! Starter igjen 21.Mars og da kan vi holde kurs ute igjen. Syntes det er flott med godt lys og at det ikke er glatt i parkeringshuset, men er et voldsomt støynivå når kurset ved siden av var et skikkelig "bjeffe-kurs".

Tirsdag var vi på trening med showgruppa. Vi begynte innlæring på å gå slalom mellom de andre hundene. Jobbet med en hund og et menneske som "pinner" og lot Timmy søke inn selv og belønnet. Etter noen repitisjoner begynte han å løpe inn mellom "pinnene" og så ut til å ha forstått hva som måtte til for å få klikk og pølser ;) Gøy!

Vi skulle også jobbe med rygge fot, men Timmy var så i slaget og tilbø "bukke" mange ganger så da benyttet jeg anledningen til å begynne å lære inn det som et nytt triks i stedet.

Morsom trening med den beste lille gullmusa :)

I går hadde jeg migrene og orket ikke noe annet enn å ligge rett ut etter jobb, noe Timmy ikke hadde planer om. Ingen er så masete som Timmy når han har en overdose med energi! Hentet alle lekene sine opp i senga, og satte i gang å demontere en etter en når han ikke fikk noe respons. Når ikke dette heller ga respons satte han i gang med å spise bomullen som var inni alle lekene og VIPS! så fikk vi litt oppmerksomhet allikevel ;) Noen som sa snart 6 år...?

Ingen nye bilder denne gangen! Er jo så mørkt hele tiden, men nå er det ikke så lenge til det blir lysere tider!

Babobeli bomp

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du legger igjen en hyggelig hilsen <3