onsdag 13. oktober 2010

Fin høst!

Nå har vi hatt noen fine høstdager! Vi trener og holder på om dagen og det blir lite tid til så mye annet! Har startet et nytt valpekurs som skal ha sin første gang nå i kveld og avsluttet en annen gjeng som var blitt ferdige med 1 klasse ;)

I helgen hadde vi en fin helg. Begge to hadde fri og det samtidig! Lørdag hadde vi trening/photoshoot på Haraløkka. Timmy og jeg trente, mens TA var fotograf. Her er noen resultater av lørdagens trening:Fine bilder! Flink hund og flink fotograf :) Vi jobber masse med øvelsene til showgruppa og noen begynner å sitte ganske så bra nå. Og Timmy er veldig ivrig og bare glad på trening. Shaping fungerer kjempe bra på han nå som han begynner å forstå at det går an å prøve uten å bli frustrert om man ikke treffer rett med en gang!

Lørdag kveld var vi ute og spiste med Cathrine og Daniel. Stappmette rullet vi hjem og hadde pakkeutdeling! Vi hadde nemlig vært sammen sånn helt på ordentlig i 1 år og det må feires med gaver (mener i alle fall jeg...) Jeg hadde kjøpt nye tursko til TA og de måtte jo prøves og dermes ble det langtur på søndagen. Turen gikk til Romeriksåsen. Kjempe flott terreng og veldig heldige med været :)

 


En fin dag. Gikk i nesten 4 timer og turen var for "spesielt interesserte" som TA sa, da det var meget vått og kronglete terreng enkelte steder, men da fikk han jo prøvd ut skoene sine ;)

I går var det trening med Showgruppa. Vi hadde noen kjempe fine gjennomganger hvor de fleste følte at det er håp før Hundelivsmessa! jeg har slått meg til ro med at vi ikke blir helt klare siden vi har hatt så mye kortere tid enn de andre til å øve og lære oss øvelsene og programmet. Så da får vi bare improvisere så godt vi(jeg) kan!

Ha en fin onsdag :)

1 kommentar:

Tusen takk for at du legger igjen en hyggelig hilsen <3