mandag 4. oktober 2010

Og vi jobber og jobber

Mor og jeg altså! Vi trener i vei! Vi skal være med på freestyleoppvisning på Hundelivsmessa siste helgen i Oktober og har hatt lovlig dårlig tid på å lære oss programmet i tillegg til at jeg hverken kan gå "stolpe", rygge rundt Muttern eller poteløft. Aldri har jeg løpt tunnel gjennom menneskebein eller gått på høyre side heller! Så man kan trygt si at Muttern er en smule overambisiøs på våre vegne! Men jeg gjør så godt jeg kan, og hu gjør så godt hu kan og jaggu har vi lært en god del allerede! Det kommer selvfølgelig av at jeg er meget intelligent og at Muttern gjør som jeg sier!

På torsdagene går vi på freestylekurs. Her driver vi med triks i nesten 2 timer kan dere tenke dere?! Og tirsdagene er vi på trening med showgruppa og der er det kult og mange søte damer ;)

Muttern og jeg trener inn poteløft med klikker og musematte. Og jeg skjønner ikke at man man kan bli så glad for at jeg tar poten på den derre musematta! Selv en mynde hadde fått til det da! Men når man kan tjene billige Frolic eller fiskepudding så er det jo bare å løfte i vei.

I helga har jeg gjort mye kult! På lørdag møtte vi Ingrid og Labradoren, Lotus. Vi trente først og så gikk vi tur. Lotus er ganske kul han og vi løp og lekte sammen. En ny kompis!

På søndag møtte vi Tina og Karen og da ble vi en stor hundegjeng. Tina har jo to små hunder og Karen to litt større hunder. Vi gikk spor og tur. Siden vi la sporet før turen så det skulle få ligge en stund, så var jeg egentlig litt sliten når jeg skulle spore. Heldigvis hadde Muttern bare lagt et spor med ganske få vinkler og nesten bare enkelt underlag, så jeg fant leken selv om jeg mista sporet og måtte tenke meg om et par ganger. Muttern mener også at det hadde vært mye enklere om jeg ikke var fullt så gira at jeg raser avgårde i starten, men det er bare noe hu sier!

Her er det et bilde fra en fin ettermiddagstur vi hadde forrige uke:

Ædda bædda! :)

Snus fra Timms2 kommentarer:

  1. Det høres jo veldig morsomt ut å gå på freestyle kurs og show gruppa, kunne godt tenke meg det sjæl, men "muttern" sier at vi må få på plass litt mer lydighet først! hu sier nemlig at en gang skal jeg bli like flink som deg, så her må hu stå på! men jeg gjør det ikke så lett for henne heller når jeg er litt små nervøs, i puberteten og blir litt stresset av alle disse bikjene og folka. og du hjelper ikke serlig til når du står der på andre sida å leker...

    SvarSlett
  2. Samson, du må bare fortsette å trene morra di! Det var ikke gjort på 5 minutter her i gården heller det assa, for Muttern er ikke av de "kjappeste". De må lære seg at vi ikke jobber for hva som helst og når som helst.

    Og selv om jeg er antageligvis er helten din så må du ikke bare se på meg på trening vettu! For jeg blir ikke satt ut av at du jubler sånn når jeg leker!

    Lykke til!

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hyggelig hilsen <3