torsdag 21. oktober 2010

Timmys torsdagsblogg

Hallois alle hundefolk (og vanlig folk)!

Jeg har det helt supert om dagen! Muttern har nemlig bytta jobb. Og denne uka her har hu vært hjemme sammen med meg og ordnet og fikset ting til den nye jobben. Jeg er med hele tia og vi sniker oss til lange turer i skogen i tillegg til treningene.

For alle dere hunder som leser bloggen kommer dere til å bli riktig så misunnelige på nye jobben vår! Dere vet kanskje at jeg var assistenten til Muttern på gamle jobben og? Men der solgte de tannlegeutstyr og ikke så veldig spennende for meg, men det var mange snille mennesker med lommene fulle av go biter der i alle fall. Den nye jobben vår er at vi skal jobbe/drive en hundebutikk. En butikk full av godsaker og mange små sneller innom i løpet av en dag!

Her kommer noen bilder fra turene våre denne uka. Muttern har bare brukt iPhone, så er litt ymse kvalitet (det gnåler hu om at jeg må skrive i bakgrunn her...)

Vi hadde med Fetter Noah på tur (Noah er egentlig onkelen min, men vi kallern Fetter Noah. Ikke spør meg hvorfor!) Som dere ser er Fetter Noah veldig opptatt av å ta gjørmebad. Det er visst så godt for hud og hår sier`n. Jeg tenker mer på hva Muttern sier og holder meg skinnende hvit som dere ser.

Et eller annet rart skjedde når jeg skulle laste opp resten av bildene! hmmm... Så da får dere smøre dere med tålmodighet for å se flere bilder av denne spreke typen. Jeg kommer også med en produktanbefaling av noen supre leker jeg har fått, så følg med!

-Timmy-2 kommentarer:

  1. Heldig du Timmy! Skulle ønske vi kunne være med muttern på jobb vi også....:(

    Theo & Leony

    SvarSlett
  2. FANTASTISK bilde av Fetter Noah!!! Hvilken butikk skal dere jobbe i?????? Vi koooooommer og shopper i desember ;P (les: To sneller på besøk ;)

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hyggelig hilsen <3