fredag 19. mars 2010

Maler Monsen

Malen Monsen

I juli 2009 ble katten min Gustav Maler Andersen, kalt Maler borte vekk. Moren min skulle passe han da jeg skulle på hyttetur og på et eller annet vis har han klart å stikke av i løpet av denne helgen. Maler hadde blitt passet av mamma mange ganger og hun er vant til å passe på dører og vinduer da de har to innekatter selv. Men Maler er vant til å være ute og det har nok ikke bare vært idyll i kattegjengen noe som førte til at han i nattens murmle og mørke pakket kofferten og dro.

Månedene som fulgte drev vi med kattejakt. Det ble hengt opp masse lapper, han ble etterlyst hos politi, veterinærer, Dyrebeskyttelsen osv. Vi annonserte på nettet og i avisen. Vi var til og med i kontakt med en klarsynt! Fikk mange telefoner og var rundt omkring og kikket på mange katter som folk trodde var Maler, men hovedpersonen selv var og ble vekk.

Når vi kom utpå høsten ble håpet borte, telefonene stilnet og med kulda som kom avskrev vi Maler. Enten hadde han fått seg ny familie eller så var han nok dø.

Men for litt over 14 dager siden ringte en dame fra Lindeberg i Oslo (Maler ble borte fra Bøler) og mente at katten som hadde vanket utenfor hos henne i vinter måtte være Maler. Og jammen meg var det Maler! Han har overlevd denne vinteren i det fri! Ute i kulda, uten annen mat enn det han har funnet og med rever luskende rundt huset. Maler er dermed døpt Maler Monsen og er trygt hjemme igjen :)

I den forbindelse laget Nordstrands blad en reportasje om oss:

http://www.noblad.no/nyheter/maler-er-tilbake-1.4870197


Tror det er en som syntes det er nydelig å ligge i sofaen og sove trygt igjen...

Jeg er lettet over å ha pusen trygt tilbake og syntes han fortjener et eget innlegg :)

Fredag og ukens beste dag i dag! Ingen store helgeplaner, men slappe av og nyte litt fri!

Ha en fin fin fredag!

3 kommentarer:

  1. For en fin liten historie. Ja Maler fortjener å bli lagt ut på nettet både en og to ganger!

    SvarSlett
  2. Klokka på denne bloggen går vel helt riv ruskende galt vel?

    SvarSlett
  3. Ja, klokka går galt! Må finne ut hvordan jeg stiller den ;) Er du anonym, mamma? hihi ;)

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hyggelig hilsen <3