fredag 26. mars 2010

Nå har den servietten gjort nytten sin... Eller?

Nå har den servietten gjort nytten sin... Eller?

Syntes en blomstrete serviett fra Ahlens er så fin at jeg bestemte meg for å bruke den til mitt første "lage eget lys-prosjekt".

Syntes det ble så fint at jeg laget to kubbelys til. Laget også noen påskelys som skal være med på fjellet.
Et litt dårlig bilde av de to nyeste serviett-lysene...

Men jeg ga meg jo ikke der! Kjøpte som sagt en ny blomst for de siste pengene mine, men hadde ikke en eneste potte eller kasse som passet. Og lette litt fortvila rundt blandt alt fra gamle gardiner til sokker (kanskje ikke akkurat sokker...) etter noe å ha den oppi eller rundt for å skjule plastpotta. Plante om ting kan jeg ikke, så det var ikke aktuelt. Men plutselig ser jeg serviettene igjen og får en lur idè og lager min egen potteskjuler av serviett og litt fint bånd med perler.

Ble ikke så aller verst, men jeg tror akkurat de serviettene har gjort nytten sin hjemme hos meg nå ;) Men mye morro for 19 kroner da!


I går var jeg så heldig å få en fin GG kopp og sukkerskål av kjæresten! Heldig :) Sukkerskålen er i samme mønster som jeg hadde og koppen er lyseblå med prikker på og ble fin med en liten påskeblomst oppi, som jeg fikk på jobben i går!

Ha en kjempe fin fredag! Nå er det snart påske for noen og resten av oss har noen dager igjen før det blir ferie.

-Ida-

1 kommentar:

 1. Så utrolig kreativt!!:D
  Jeg tror jeg må kopiere ideen din, har jo de serviettene, å jeg elsker de! Skal dra å kjøpe flere pakker mens de har de enda!:)
  Så smart!

  Å for en snill kjæreste du har,som gir deg GG!:)

  Ha en strålende fredag:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hyggelig hilsen <3