søndag 21. mars 2010

Min beste vennMin beste venn

Det er hunden! Ikke noe er som følelsen av å kjøpe hund. Tro det eller ei, men det topper både kjøpet av drømmebuksa, den fineste lysestaken eller den perfekte hylla. Det er noe eget med det å vente på at valpen skal komme. For min del har aldri hund vært impulskjøp. Jeg har gått igjennom lang ventetid med mye planlegging. Og selv om tiden har vært lang har det vært verdt hvert sekund når dagen du skal hente endelig kommer.

Etter noen slitsomme måneder med valp som tisser overalt, biter i stykker de fineste skoene eller fjernkontrollen får man etterhvert med en god del trening den voksne hunden man skal leve med forhåpentligvis de neste 10-12 årene. Og med en lydig og veltilpasset hund er det ikke noe problem og du har fått deg en ny beste venn...


Men det ingen forteller deg at du ikke bare får èn ny bestevenn, men to! I tillegg til hunden blir nemlig støvsugeren en av dine mest fortrolige. Den venter trofast på deg, klar for å hjelpe deg med dagens gjøremål dag etter dag. Skulle du glemme å pleie vennskapet en dag eller to har du på et eller annet merkelig vis fått deg noen nye samboere av rasen hybelkaniner som løper rundt under senga og flyr frem fra alle kriker og kroker.


Hunden min, Timmy har bestemt seg for å bli korthåret om dagen så jeg tilbringer mye tid sammen med bestis, støvsugeren. Men for at vi ikke skal bli lei hverandre må jeg hjelpe til litt jeg og, som i går hvor jeg hadde frisørtime ute i sola. Som du ser av bildene over :)


2 kommentarer:

 1. For ein nydeleg bestevenn du har :) Skjønner godt at hjerte slår fortare når du kjem inn i butikker med mykje fint! Det får eg og ;) Du fekk med deg masse fint frå Green Gate såg eg :)
  Ha ein flotte dag:)
  Klem

  SvarSlett
 2. Hei :)

  Så herlig hund du har - og ja, jeg kan godt forstå at det blir din beste venn. Den gleden som lyser i en hunds øyne når du kommer hjem, leker eller går på tur må være gull verdt. :)

  tusen takk for kjempekoselig hilsen hos meg, klart det er greit at du linker :) Det er bare veldig koselig det !

  Ha en fin uke!
  klem fra Ida

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hyggelig hilsen <3