fredag 11. juni 2010

Bloggtørke

... Og det skal jeg gjøre noe med. Siden muttern er helt utrolig treig så får jeg, Timmy Andersen ta tastaturet i min pote og forfatte et litt innlegg med oppdatering til alle dere nyskjerrig-Per`er der ute.

I helga som var kom sommeren. Jeg liker sommeren. Men bare hvis jeg får bade. Og det fikk jeg ikke. Muttern skulle nemlig lage bursdag for samboeren vår. Og denne gangen skulle hun prøve seg på baking. Bare ordet baking gir meg ståpels, svettetokter og nervøse sammenbrudd. Hun blir nemlig besatt av djevelen selv når hun begynner med det. Knuser egg, glass, gråter og taler i tunger. Samboeren og jeg får beskjed om at vi kan gå å henge oss om vi prøver å hjelpe til og pleier å søke tilflukt i stua. Bare Maler-katta slipper unna for han er så feig at han forsvinner ut med en gang.

Muttern skulle lage en Pavlova kake (tror ikke den har noe med Pavlov å gjøre for jeg så ikke noe klassisk betinging, som jeg selvfølgelig vet hva er for jeg har jo observert katta som er nokså enkel).

Kaka skulle egentlig se slik ut:Kaka til Muttern så ikke sånn ut for å si det pent...

Men bursdagen gikk bra. Menneskene er veldig høflige mot hverandre og alle skrøt av kaka. Jeg benyttet anledningen til å være litt ulydig og løp omtrent rundt hele Brennagrenda. Det er det fine når det er besøk for da klarer ikke Muttern å følge med på meg hele tia og ikke blir hu så sinna heller. Og nå må de jo snart forstå at den Downs-katta ikke kan fly rundt uten at noen passer på den!

Tirsdag skulle jeg til veterinæren for å få vaksine. Dette er jo null problem. Og denne gangen var jeg så heldig at det til og med var en lekker, liten snelle som gikk løs inne hos veterinæren. Gjorde mitt beste for å imponere dama, men hu var litt av den engstelige typen som trenger å varmes opp, så jeg rakk ikke få så mye som et slikk i øret. Veterinær-dama ville gjerne se på tenna mine og da gjorde jeg sånn:Se på dem, tell dem eller hva du måtte ønske. I`m yours!

I går hadde vi generalprøve på kurset jeg går på før eksamen til torsdag. Muttern hadde med en hel pose med pølser som hun prøver å bestikke meg med. Jeg lar meg jo ikke akkurat bestikke. Er en Border Collie og er fullstendig klar over hva jeg gjør og hvilke øvelser jeg er med på. Ser på pølsene som betaling og ikke bestikkelser. Jeg var flink for Muttern og husfredens skyld og kunne legge meg som gullet til mor den kvelden også.

Muttern er forresten innmarri rar. Og det gjelder samboeren vår også. Når vi kom hjem startet hu å dra ut en haug med kjoler og tok på sko og gikk frem og tilbake i stua. Jeg spratt opp og løp etter for når man tar på sko skal man ut, men det skjedde ikke. Hun bare spradet rundt i stua og tok på det ene etter det andre og til slutt begynte hun å KLIPPE i den fine kjolen jeg kjøpte til henne når hun hadde bursdag. Skal bare gjøre om på den, sa hun. Jaja, sa jeg og gikk og la meg. Siste gangen jeg kjøper noe til hu i alle fall. Utakknemlige geit.

Samboer-mannen vår har en stor interesse og det er å trykke på en liten sort boks. Han kan ligge i sofaen og trykke på denne i timesvis. Her om dagen kom han også hjem med en liten dings man kan snakke i. Så nå både trykker og snakker han samtidig og det høres ut som om det er krig i stua hele tiden. Muttern og jeg (jeg valgte det ikke selv...) syntes dette er så teit at vi gikk og la oss i protest. Og før jeg sovna tror jeg at jeg hørte henne mumle noe om at måtte den Play Station brenne opp snart. Men jeg er ikke helt sikker. Så don`t shoot the messenger.

I dag skal jeg være hjemme sammen med samboeren, mens Muttern skal i bursdag og på kino å se Sex og Singelliv 2. Ja, lykke til ut i den hjemmesnekra kjolen sier bare jeg. Ikke at jeg bryr meg egentlig.

Det får være nok for denne gangen.

Morna fra Timmy


1 kommentar:

Tusen takk for at du legger igjen en hyggelig hilsen <3