tirsdag 15. juni 2010

Stille her inne

Ja, det skjer ikke mest her inne om dagen. Jeg har med fulltidsjobb, kurs på kveldstid, hund og litt til mer enn nok å drive med og har ikke så mye tid til overs til å være like kreativ som mange av dere andre bloggdamene. Dermed blir det litt stille her.

Jeg har alltid noen små prosjekter på vent. Kommoden jeg malte har fortsatt ikke knotter (hva sa jeg?) og jeg har fått et speil jeg skal male hvitt (jøss, gjettet du det?) og kanskje lage en liten hylle på til å ha over sofaen i stedet for det ene bildet. Men de siste ukene har flydd avgårde.

I helgen var det jentebursdag på fredag. Middag, drinker, Sex og Singelliv 2 på kino og mer drinker :)En fornøyd gjeng venter på toget. Jeg ser jo riktig så fornøyd ut i kjolen jeg klippet og sydde litt på kvelden før ;)

Lørdag var det sommerfest med andre jobben. Det var en morsom kveld som endte litt tidlig egentlig. Men når alt kom til alt og jeg skulle opp tidlig dagen etter var det ikke så dumt allikvel.

Siden jeg ikke har noe særlig å blogge om legger jeg ut noen bilder av Brennagjengen:Timmy og jeg koser oss i skogen


-Ser du det samme som meg..?
Også ble det kjedelig for Timmy å være med på bilder, så da forsvant han ;)


Mr. Brennagrenda ;)


To glade gutter

Satser på at jeg kommer tilbake sterkere tilbake. Syntes det er gøy å blogge, men syntes det er vanskelig å finne min "blogg-sjanger". Jeg er nok ikke hundeblogger, interiørblogger eller moteblogger. Jeg blogger om det jeg føler for og syntes det er vanskelig å vite om dette er noe folk gidder lese om.

Ha en fin dag!

-Ida-4 kommentarer:

 1. Blogg når du har lyst det er det som blir det beste!
  UTROLIG flotte bilder Ida!

  Ønsker deg en kjempefin dag videre!!

  SvarSlett
 2. Jeg er helt enig med Precious Home, blogging skal være en overskuddshobby. Bloggen min har gått (og går) til tider i tørke den også, nesten en halvt år en gang faktisk. Det er hvertfall ikke noe å stresse med, vi har vel mer enn nok av hverdagsbekymringer som gjør den jobben :)

  Og tusen takk for en koselig hilsen inne hos meg. Jentekveld med drinker og Sex and the C. høres slettes ikke dumt ut. Håper du koste deg masse :)

  SvarSlett
 3. Så FANTASTISK fin blomsterkjole du har på deg på bildet med jentene! Er den kjøpt nå? Helt nydelig :) Herlig blogg!

  Klem fra Cecilie

  SvarSlett
 4. Så genialt;) Den var bare supersøt. Handler faktisk på barneavdelingen av og til selv. Er noen kupp å gjøre innimellom!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hyggelig hilsen <3