tirsdag 1. juni 2010

Prinsessen på erten

Sol i massevis i dag også! :) Endelig er kanskje sommeren her!

Jeg driver og drømmer om nytt soverom. Leiligheten jeg leier er ikke så veldig stor og soverommet er ikke det største, men heller ikke det minste. Men allikvel blir det trangt, fullt og rotete bestandig syntes jeg. Hjelper ikke hvor mye man rydder eller stuer vekk ting. Det går bare 10 minutter så ser det like stusselig ut.

Vi skal kjøpe ny seng og er ikke helt enig om hvordan den skal være. Jeg vil ha en som er litt høy. Grunnen til det er at Timmy har fast yndlingsplass under senga. Det er der han ligger og sover og slapper av. Han krabber/kryper riktignok for å komme under, men når han legger seg ned er den lille "hytta" den beste plassen å være. Og da syntes jeg "sønnen" skal beholde den plassen ;)


Tenk å bo i et ryddig soverom som dette over! Masse puter som er nøye plassert i orden og rekker. Ser jo at jeg overhode ikke kan kjøpe meg et sånn prosjekt. Det kommer til å bli kilden til mye irritasjon og en krangel eller ti. Når jeg skal begynne å re opp den senga i turbofart på morgenen eller kjæresten har redd den opp HELT feil...Her inne hadde jeg storkost meg! Senga er litt i laveste laget for å huse en Border Collie under og mulig ikke dette er helt drømmestilen til en gutt... Hmmm.. Eller kanskje?


Veldig fint, men veldig lite praktisk ;) Og ser for meg hvor fine de bladene hadde blitt ikledd hundehår eller når katten spiller ping pong med de. Dermed utgår også den stilen gitt. Kanskje jeg burde kikke på Ikea og heller se etter noe mer realistisk? Det er kanskje ikke så dumt! ;)


Hyllen har fått en liten make-over, men jeg er egentlig ikke helt fornøyd. Liksom noe som mangler eller bare er helt feil...Siden jeg passet hunden til Mamma i helgen fikk jeg en passe-gave :) Det er bra betaling det! Fikk en hvit, søt liten kjole og et Green Gate duftlys. Skal ta av lokket ;)


Kos dere i solen i dag, folkens!

1 kommentar:

  1. Det var mange fine soverom det!!:) Og tenk om ein kunne hatt det så ryddig kvar dag! Haha..du skulle sett korleis vårt ser ut no..ooff..blir husarbeid imorgon ;)
    Syns du har det kosleg på hylla og skjenken din eg. Og for ei flott gåve du har fått!:)
    God natt!
    Klem:)

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hyggelig hilsen <3