mandag 14. mars 2011

12 uker

Hei folkens!

Qrutt her! Siden Timmy får lov å blogge og søsteren min, Qvicka (http://anjasflock.bloggagratis.se/2011/03/13/4843575-12-v/), skriver dagbok, syntes jeg det var min tur til å blogge om denne 4 uken her i Norge. I dag er jeg jo 12 uker!

Uka har vært ganske så bra! Mandag og tirsdag var litt kjedelige! Muttern var ikke helt i form, og vi gikk bare litt tur i skogen vår og var på jobben. Muttern ville også at jeg skulle øve meg på å vente på min tur i gangen mens hun trente med Timmy, men DET ville jeg ikke. Da hylte jeg kjempe høyt, klorte på døra og når ikke det virket, så kastet jeg meg mot døra i vill fart! INGEN stenger vekk Qrutt!

Jeg har også vært ganske så flink og klippet alle klørne mine igjen. Tisset litt mindre inne og ikke blitt bilsyk på 3 uker! Da blir både mamma og jeg glade :) På lørdag kjørte vi til og med i over 30 minutter og det gikk også bra.

På onsdag var vi besøk hos en gammel dame som Muttern kaller mormor og Timmy kaller "Godisdama". Der var det kult! Tenkte jeg skulle vise hva jeg kan gjøre på mindre enn 15 minutter og det var ikke lite: rive i stykker en avis, bæsje på gulvet, ta ned alle putene i sofaen, grave ut vannet av vannskåla og hoppe opp i sofaen og gå på bordet! Flink eller?! Det syntes ikke Muttern... Forbanna unge.... tror jeg hun sa når jeg hadde laget swimmingpool på kjøkkenet.

På torsdag og fredag var Muttern syk. Syk er når man ligger på badegulvet og holder seg fast i doen. Det så litt gøy ut og jeg hjalp henne med å dra ut dorull samtidig! Tror hun ble glad! Ellers var det veldig kjedelig med syk Mutter. Han som Timmy kaller Samboern, og som jeg kaller Far leker nemlig ikke like mye med oss. Timmy sier at vi ikke trenger å høre på Samboern. Så da gjør jeg ikke det.

På lørdag var Muttern litt bedre og vi skulle på besøk på landet! Jeg visste ikke hva landet var, men Timmy sa at det var kult der og at vi får gjøre som vi vil! Det var en litt lang biltur, men jeg ble heldigvis ikke så kvalm som jeg ble før. Og på landet var det kult! Var en gutt der som het Daniel og han var morsom å leke med. Han lå på gulvet og jeg fikk lov og hoppe rundt på han og tulle så mye jeg ville! Timmy og jeg ville løpe og leke i den store stua, men han mannen som heter Bestefar ville ikke at vi skulle lage riper i parketten! HÆ? Var ikke alt lov? Så da måtte jeg prøve ut andre ting. Henge i gardina... ja, det fungerte. Bite i skapene... det fungerte ikke. Prøve å stjele mat... fungerte ikke. Bite Bestefar i øret... det fungerte for han begynte å blø. Tror kanskje at det er kulere der når ikke Muttern er med.

I dag på 12 ukers dagen min har jeg vært med i stallen og hilst på hester. De var store, men ikke så veldig skumle. Var gøy og være med og når jeg trodde jeg skulle være med på ridetur som Timmy har fortalt at er så gøy, så tok Far meg i bånd! Ble så lei meg... Trodde jeg skulle få hjelpe Timmy og passe på at hestene går der de skal, for det er nemlig en viktig jobb har han sagt... Men jeg måtte bli med Far hjem. Er visst for liten.

Men på kvelden ble det morro! Emil kom på besøk! Han er kompisen min og vi er veldig ville sammen. Leker og løper i stua. Timmy ville også være med, og beit meg litt hardt i benet (Timmy blir nemlig litt vill og gal og begynner å gjete meg av og til, selv om det ikke er lov!). Da ble festen ødelagt og jeg gråt masse på fanget til Muttern. Muttern ble sint på Timmy som måtte gå inn på et annet rom og roe seg ned litt, og da var ikke festen ødelagt allikevel. Timmy fikk lov og komme tilbake og da var han snill igjen selv om han sa at jeg var en pyse.

Nå er jeg sliten. Muttern er sur fordi jeg ikke ville komme inn på kvelden og hun måtte sitte og gjemme seg bak en busk i pysj og tøfler. Skjønner ikke hvorfor hun driver og gjemmer seg utenfor, for jeg vet jo hvor hun er og da kan jeg spise kattebæsj, mens hun sitter og ser sur ut bak en busk.
                                                                    -Qrutt-

1 kommentar:

Tusen takk for at du legger igjen en hyggelig hilsen <3