søndag 20. mars 2011

Ukes oppdatering

Da har det gått enda en uke og Qrutt er 13 uker i dag! Som tiden flyr! April snart.

Denne uka har vi opplevd litt nytt (Qrutt i alle fall). Tirsdag var vi hos veterinæren for å få 12 ukers vaksinen og en liten sjekk. Sprøyta gikk lett som en lek og vekten viste 7,5 kg. Frisk og fin ellers også. Men han har bare fått èn sten og de burde normalt vært på plass begge to ved denne alderen :-/ Men jeg satser på at han bare er litt treg.

Vi har vært i bursdag hos fetter Noah (Golden Retriever) og der var det vaffelservering og nesa til Qrutt fikk en ny yndlingslukt.

På torsdag var Qrutt og jeg på "bytur" til Ski. Det er passe stort å begynne med. Oslo sentrum er litt voldsomt selv for meg... ;) Er det noe som stadig overrasker meg er det hvor selvstendig denne lille hunden er. Traver gjennom gatene og snuser på nye lukter, gjorde fra seg blandt alle de nye lydene og luktene og virker ikke til å bry seg så mye om jeg er med eller ikke. Vi møtte noen snille barn og hilse på, men ellers gikk de fleste rett forbi. Men det er fin trening for Qrutt og ikke skulle hilse på alle også.

To morgener har vi gått tur med Tina og hennes hunder før jobb. Veldig greit å løpe og leke med kompiser i skogen, syntes Timmy og Qrutt.

I går hadde jeg bare med meg Qrutt på jobb. Syntes det er så vanskelig å få nok alenetid med begge når det ikke er så mange timer å ta av på kvelden, men prøver litt noen dager i uken i alle fall. Etter jobb var det hjem til Timmy og ut i skogen på tur i det kjempe fine (vinter)været. Tok noen nye bilder som viser hvor fin Qrutt er som 13 uker:


- Hva driver du med, Timmy?- Jeg skulle ønske det var vinter bestandig! Er så deilig med kald snø.- Hæ? starter badesesongen snart? Ja, men det elsker jeg jo også!- Tror du jeg kan få låne den pinnen?


SUPERMUS!


I dag er det også helt knall fint vær! Så nå skal vi ut på tur i skogen og bare Tom Andre kommer hjem fra jobb er det stallen og ridetur på Timms og meg :)

Ha en fin søndag :)

3 kommentarer:

  1. Ser ut som det har vært en hyggelig bursdagsfeiring for Brennagjengen i dag :))
    Store smil fra Yvonne

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hyggelig hilsen <3