tirsdag 6. april 2010

Da var påsken ferdig!

Da var påsken ferdig!

Deilig å komme hjem igjen. Selv om det er kaldt er det i det minste blitt vær nå.

Kom hjem igjen på søndag og gårsdagen ble brukt til å sove lenge, vaske klær og gå en fin tur på Ekeberg og ned til Sjømannsskolen og litt rundt. Vi som var blitt godt vant med ren snø kom hjem med en meget møkkete hund etter turen. Gleder meg til det tørker opp jeg nå.Vi var på fjellet eller nærmere bestemt Valdres fra Onsdag til søndag. Dro oppover på onsdagen og startet ferien med å kjøre oss fast i bakken opp til huset. Det hadde snødd ganske mye og ingen brøytebil hadde vært der, så vi satt bomfast i den kramme snøen og kom verken opp eller ned! Grrr! Vi prøvde å grave og holde på, men det fungerte ikke. Til slutt måtte vi tilkalle Bestefar med Landcruiseren som kunne trekke oss ned igjen og brøyte vei med traktoren. Etter noen timer kunne vi bære inn sakene. Litt av en start på ferien!Som mange andre påsketurister på Østlandet hadde vi ikke noe særlig bra vær. Det snødde omtrent hver dag, men noen skiturer fikk vi til! Timmy koser seg masse på fjellet og gjør ikke annet enn å løpe rundt og rulle seg. Vekker oss tidlig om morgenen med et stirrende blikk som sier: - Jeg vil ut NÅ! Og da er det bare å stå opp når man blir gjetet ut av senga ;)Som mange andre har jeg proppet i meg veldig mye godis og tull, men det er jo det som hører påsken til, og når man i tillegg får et egg like stort som katta så må man bare trå til så ikke så mye som en marspanpølse går til spille!Jeg hadde med kamera på turen, men tok ikke så mye som et bilde! Det var sløvt, men frister ikke så mye å ta bilder i snøvær egentlig.

Til helgen skal jeg rydde litt ute og Dagbladet kunne jo skryte av at det skal bli hele 17 grader, så da er det jo bare å gjøre i stand så man kan sitte litt ute også.

Ha en fin tirsdag, folkens!

2 kommentarer:

  1. Høres ut som dere har kost dere i påsken=D Deilig da;)

    SvarSlett
  2. Det virker som om det MOT normalt har vore finast ver her på vestlandet i påska:) Men no kjem fineveret til dokke og! Ifølge yr.no ihvertfall;) Godt du hadde eit stort påskeegg i snøveret, og at de fekk noken skitura:)
    Ha ein fin dag:)
    Klem:)

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hyggelig hilsen <3