onsdag 28. april 2010

Noen bilder på en grå onsdagHer kommer et aldri så lite bilde-rush! Har prøvd meg på en ny måte å skrive/redigere innlegg på og håper at dette funker bedre. For holdt på å bli gal av det forrige opplegget. Eneste jeg ser med en gang er at bildene ser veldig små ut :(Noen bilder av tallerkenhyllen som den er nå. Fikk de fine koppene i blomstermønster av Mamma til bursdagen min og liker den serien fra GG veldig godt! Så blir nok mer av det etterhvert!


Dette søte skiltet fikk jeg av lillebroren min til bursdagen. Står på hylla i gangen sammen med den stygg-fine Border Collie boksen jeg bare måtte ha fordi det var riktig rase og den kostet 50 kroner på Søstrene Grene. Og den er jo fin til hundegodis!Denne lille, men veldig tunge kronen fikk jeg også til bursdagen. Kjempe fin. Har den uten noen ting inni for den kunne visst bli vanvittig varm med et lys i. Kanskje jeg kan ha en liten blomst inni den? Akkurat nå er den mer enn fin nok som den er.I går var jeg ute på en aldri så liten shoppingtur med penger jeg hadde fått som brant veldig i lomma! Fikk masse fine klær og disse putetrekkene. Klarer ikke helt å bestemme meg for hva jeg syntes. Likte de godt først, så ble jeg usikker og etter en stund var de fine igjen... Skal ikke være bare bare ;)Kjolene jeg fikk fra Kappahls Vintage Stories! De ytes ikke rettferdighet der de henger på den fæle sennepsgule døra, men lille elefant er ikke i form for noe photoshoot om dagen akkurat ;)

Det var noen bilder fra den lille heimen for denne gang!

Kos dere! Vi er over halveis i uka!

3 kommentarer:

 1. Fine ting på bildene her Ida! Heldig du!

  SvarSlett
 2. Å, så mange fine ting! Likte kjempegodt den tallerkenhylla di:) Og kor kosleg du har det heime! Kjolane frå Kappahl er berrer nydelege! Eg har ein, men vil gjerne ha fleire!:)
  God natt:)
  Klem:)

  SvarSlett
 3. ÅÅÅ, De kjolene er så nydelige!!
  Å masse fint du fikk til bursdagen din ♥

  Vis gjerne mer helhetsbilder av hjemmet ditt,
  det ser nydelig ut ♥

  Så kul den godiskrukka med BC var da ;)
  Hadde de sånn med mops på ? :P hihi

  Ha en fortsatt fin dag,
  Mange klemmer fra Jatte ♥♥

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hyggelig hilsen <3