tirsdag 22. juni 2010

Musekvelden

Når en liten mus skal ut å gå


Må den alltid se og passe på



For der ligger Maler-pus på lur, og vil plage alle musene som går en tur



Omtrent sånn var det i Brennagrenda i går kveld. Maler som har passet huset mens vi har vært bortreist ble så glad når familien kom hjem at han løp ut og fant en liten stakkar og pine. Som tilskuere hadde han Timmy og nabokatten. Moroa varte helt til jeg skulle vanne blomster og oppdaget overfallet. Maler og resten av Al-qaida ble jaget vekk og den lille fangen slapp unna med livet i behold. Men den lille musa hadde nok fått sitt livs sjokk og satt lenge under et lite blad og skalv med lukkede øyne.



Jeg gikk stadig og kikket ut av vinduet for å se om den hadde flyttet seg, men den satt dønn stille. Maler som hadde innestraff ble bare galere og galere og prøvde å bryte seg ut av fengselet med hyl, skrik og kloring på døra. Til slutt måtte jeg kaste inn håndkle og slippe ut Maler og sette i gang redningsaksjon del 2. Aksjonen hadde to deltakere, Tom Andrè og meg og uystyret var en badesko. Og med badeskoen ble musa fraktet til en hemmelig adresse hvor jeg håper den fant seg til rette med fosterfamilien og forhåpentligvis avsluttet kvelden som på bildet under.



Vi har vært på fjellet i helgen. Hatt en rolig og fin langhelg med turer, grilling, padling og bare kost oss. Tok noen bilder som kanskje kommer etter hvert!

-Ida-

1 kommentar:

  1. Hi..hi morsomt fortalt! Innom for å ønske en flott midtsommersfeiring,klem sissel

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hyggelig hilsen <3