onsdag 4. august 2010

Hellu Doggy-Doo!

Folks! Vært lite fra min kant noen dager nå, men har hatt så mye å drive med. Helga mi gikk med til turer og spor. Blitt rimelig god til å følge spora til folk i naturen nå skal jeg si dere. Har jo skjønt for lenge siden at det er Muttern eller sånne som henne som legger de lekene uti skauen nå. Tror liksom ikke at det vokser "konger" på bakken eller tauknuter i busker. Så dere trenger ikke late som om dere blir såååå overraska over at DEN leka var akkurat der.

Mandag skulle alle folka på shoppingtur til Sverige. Det blir litt for harry for meg. Jeg er tross alt fra Østfold så trenger ikke gjøre det verre enn det allerede er. Jeg blei igjen hos fettera mine, Noah og Victor. Og mens vi lå i sofaen og kulan så tok jaggu Noah og dreit ned stueteppe! Blei en smule nervøs jeg for det nok ganske sikkert ikke lov. Men Noah virka ikke som han brydde seg. Luft i magan sa`n... (rødhåra han veit dere. De gjør jo som de vil!).

I går skulle Muttern og jeg ut med den "fantastiske" sparkesykkelen igjen. Jeg trava og dro for harde livet. Muttern hang og pesa bak og klaga på at hu var blitt feit i sommer. Og det sier hu! Er jeg som drar a da!

Tok oss en liten pause :

Måtte kaste meg ned i bekken, jeg!Klarer dere å slikke dere på nesa?Her tok vi pause. En perle hadde sikker Muttern sagt.Denne her er det jeg drar rundt på om dagen.


Møtte en Aussie i skogen, men han var dverg tror jeg. Rakk meg til halsen når jeg strakk den skikkelig og stod på tå samtidig. Han ville leke litt men jeg fikser ikke bikkjer som bjeffer meg i øret og tror at jeg skal få lyst til å leke av den grunn.

Nei, nå får jeg kulen litt! Hørt rykter om tur snart!

-Timmy- 

2 kommentarer:

 1. Spor er gøy! Glad for at muttern din viser muttern min hvordan vi skal gjøre det:) Litt kult å drive med annet enn å hoppe over og gjennom og i det hele tatt!

  Må bare si det når jeg ser at store hunder må dra rundt på mutterne sine, da er jeg veldig glad for å være liten! Slipper sånt da;)

  o`hoi, ses nok om ikke alt for lenge Timms:)

  *Tob*

  SvarSlett
 2. Ja, du trenger absolutt å gjøre litt viktige jobber i skogen, Tobias! Det kommer du til å dra damer på!

  Kan jo få deg en liten tralle som du kan trekke en rosinpakke i kanskje?

  Sees snart!

  Timmy

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hyggelig hilsen <3