tirsdag 4. mai 2010

Enda et innlegg på èn og samme dag?! Med bilder til og med!

Dagen i dag har rast avgårde! Etter jobb var det hjem til middag og så skulle vi ut en liten tur for det var en som bare MÅTTE ha en ny duppetings, Wii. Jeg hadde bare sett dette vidundret hjemme hos andre og skjønner kanskje ikke helt behovet, men det skjønner muligens ikke han når jeg bare måååå ha nye gardiner eller akkurat DEN lysestaken heller ;)

Etter at Nintendo Wii`en lå trygt i posen fikk jeg lurt han med på en aldri så liten tur innom Brun og Blid. Siden sommeren aldri kommer får man heller jukse litt. Sol trenger jeg, er mer frossen enn en lollipop om dagen. Etter 20 minutter  i sola er vi hjemme igjen og min kjære driver og hopper og spretter og bokser rundt i stua og har klart å lure med meg på en runde bowling og det var faktisk ganske gøy :)

Sånn ser det ut når man "rydder" utstyret ut av pakka!

Dette fine kakefatet fikk jeg på lørdagToppen ble en fin turnering for en seigmann
De søte koppene likte jeg veldig godt :)


Noen som vet hva dette er?


Man kan putte hånden inni


Fordi det er en grytevott! Fancy små kuer i silikon så man ikke brenner seg når man tar ut av ovnen. Fikk de av Cathrine til bursdagen min :)
Lampen jeg kjøpte meg på fredag. likte så godt blonde lampeskjermen.


Nå skal jeg lage meg litt chai latte og dytte innpå en honningmelon for det er så godt :) Lese litt i nye Vakre hjem blir det vel også og drømme om mitt eget lille hus etter hvert!


Timmy-limm ønsker alle en fortsatt fin kveld. Han er meget opptatt med å gjete far i huset som hopper rundt og spiller golf i stua!

1 kommentar:

  1. Her var det mye fint! Likte veldig godt lampeskjermene;O)Elsker blonder!

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hyggelig hilsen <3