fredag 21. mai 2010

Noen nye bilder

Her inne på bloggen har det vært stille i det siste.. Jeg har vært syk og derfor har det ikke skjedd noe særlig. Men litt skjer jo. Har tatt noen bilder med mobilkamera og noen av dem kommer her :)

Kommoden er en av de få eiendelene til kjæresten ;) Den var i furu og ikke sånn veldig pen. Nå har jeg malt den hvit og skal pusse litt på den og sette på nye knotter. Knotter, ja! Er jo så mange å velge i. Kommer aldri til å bestemme meg, så den ender vel knotte-løs...Kjøpte denne søte lille potta og plukket liljekonvall :)Blomstene lever enda!Maler - mann nyter livet ute om dagen...Noen som vet hva den lille brune "saken" er eller skal brukes til? Kjøpte den på loppis til 10 kroner for en stund siden, men den er liksom ikke brukanes til noe.


Engangsgrill-kongen Timmy!Noen som lurer på hvordan man kan bli like møkkete som hundelilebroren min, Noah?Finn et stort gjørmhull og stå på hode oppi der! Tror Timmy sier: - Muttern! Noah er gæren!

Da er det snart pinsefri :) Det skal bli deilig og jeg krysser fingre og tær for fint vær hele helgen!

Ha en knall fin pinse :)

3 kommentarer:

 1. Hehe, herlig bilde det siste der ;)

  Det er utrolig mange knotter å velge i ja, men greit å velge knotter ut ifra hvilken stil man har ..
  Mange enkle og greie på Clas Olson osv, men om man vil ha den litt mer stæsja så er det jo mye fint på Kremmerhuset for eksempel :)
  Lykke til med valget :)

  SvarSlett
 2. Pinse blir godt kjenner jeg! Mai er en herlig måned med noen dager fri innimellom.

  Den tingen ja....hva kan det være...kanskje til å ha krydder e.l. Mye man kan finne på.

  Godt noen hunder liker å bli møkkete også...min hunder går rundt vanndammer til å med de...snakk om jåler....Og ikke jeg som har lært dem;O)

  Ha en fin pinsehelg Ida!

  SvarSlett
 3. Fantastiske hunder!!! Ja, hvordan KAN man bli såååå møkkete da? Så tendensene den ene turen du hadde med gutta hit, og da fikk han jo ikke gjøre noe for han hadde våteksem :P Skjønning!

  Enig med overskrevende ;) krydder eller liknende. Er det ikke sånn de har ketchup i på kroer og slikt? ;) Søt var den i alle fall!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hyggelig hilsen <3