tirsdag 13. juli 2010

Dog can blog!

Er med Mutter`n på jobb i dag og tenkte å benytte muligheten til å oppdatere dere på hva som har skjedd i Timmy-livet i det siste!

Det er sommer, men jeg har ikke merket noe til ferie. Mutter`n` og samboeren vår skulle på ferie til Sverige og da kunne ikke jeg være med fordi det ikke var så egnet som hundeferie fikk jeg beskjed om. Litt furten blei jeg, men det var greit nok når jeg kunne bo hos Bestefar på landet. Han driver og bygger og trengte en hjelpemann til gravmaskinkjøring og er det en ting man kan si om meg så er det at jeg strekker ut en labb når jeg ser folk trenger hjelp og veiledning (skulle nok vært der helgen etter i stedet for da prøvde Bestefar å amputere beinet sitt med vinkelsliper! Amatør!). Hadde noen slitsomme arbeidsdager på landet og syntes det var godt å komme hjem igjen frem til det begynte å poppe opp bilder som dette på facebook:


Victor på stranda i Skåne?! Var han der? Var ikke dette en ikke-egnet-hundeferie? Mutter`n ror sin båt med èn påhengsmotor eller ti og prøver seg med at Victor ikke var sammen med dem og bla bla! Det der hadde jeg ikke trodd om deg, Muttern!

Katta vår er borte igjen da... Stakk av mens jeg var på landet. Der ser du hva som skjer når jeg ikke flyr og passer på`n! Er kanskje ikke så dumt allikevel det!

I helga var jeg i 80 års lag i Sverige. Fetter Noah også med. Vi lekte og herja i hagen og møtte fetter`n og kusina til Noah. De var to Cockere. Dama var sinna og gubben var gammal. Ikke no kompiser for meg i alle fall. Det samma sa Noah når vi hadde lagt oss for kvelden.

I går var Mutter`n, samboeren vår og jeg i Holmenkollen for å kjøpe noe de kalte for "Kickbike". Jeg trodde det ikke kom til å bli noe bike i det hele tatt, jeg for de to smartinga fant jo ikke frem og kjørte rundt og rundt så lenge at jeg nå har sett hoppet i kollen fra alle mulige vinkler. Men sykkel ble det og den ser sånn ut (bare at vår har blå stripe på dekket og litt annerledes):Syntes den ser helt dust ut, jeg og var sjeleglad at bruk av den ikke involverte meg. Men så feil kunne man altså ta for plutselig hadde jeg selen på og fikk beskjed om at dette var mest gøy med hund som trakk. Jaså! Mutter`n og jeg dro avgårde inn i skogen og jeg fikk meg en latter for livet da hu tok på seg hjelm. Teiteste jeg har sett! Men hu bør kanskje passe på de hjernecellene hun har... (du skjønner at jeg tuller nå, Mammaen miiiin?). Jeg ble i alle fall spent fast foran sparkesykkelen og jeg trakk jo avgårde som jeg skulle og Mutter`n ble fornøyd med meg og sa at dette var kulere enn forventet. Skal heldigvis ikke så mye til å glede a!

Nei, nå har jeg skrevet nok. En god nyhet til dere som har sagt at dere liker innlegga mine: Jeg skal stå for alle hunde-innlegg heretter! Gled dere!

-Timmy-

3 kommentarer:

 1. Hei Timmy.
  Ser ut som du har kosa deg sammen med mamma'n din på tur du også. Mamma'n vår har også akkurat fått seg sånn rar sykkel og jeg og Nila var utpå i går vi også. Kjempemoro, men Nila hang litt langt bak da...jeg var foran og måtte gjøre all jobben (men var moro da!)
  Håper vi kan få mamma'ne våre til å ta med oss på tur sammen. Da kan vi vise dem hvordan det skal gjøres!
  Klemmer fra Roxy og Nila hilser også!

  SvarSlett
 2. Stranda i Skåne er ikke for pingler som deg, Timmy. Hilsen standløven personlig, Victor.

  SvarSlett
 3. Merker meg at du omtaler meg som pingle, Victor! Snakk om å kaste stein i glasshus! Og om stranda i Skåne er noe for meg vet du ikke for JEG BLE JO IKKE SPURT OM JEG VILLE VÆRE MED!!!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hyggelig hilsen <3