mandag 19. juli 2010

Helga mi

Timmy her! Ser at Muttern har blogga før i dag, men det var jo ikke mye der om meg og jeg veit dere dauer etter å få vite hva denna karen har drevet med i det siste.


På Fredag kom Daniel. Han er onkelen min selv om han bare er 11 år. Før syntes jeg at han var drit skummel, men nå er vi kompiser. Resten av flokken var på kino og så på Shrek, mens jeg var hjemme og holdt fortet og kulan.

Lørdag var jeg på Hvervenbukta og skal si deg det var ei Settertispe som blei rimelig mo i knæra når jeg løp rundt på stranda. Stod i bånd, stakkar og hyla og skreik. Er ikke greit å være virkelighetens Baywatch.
Som dere ser så går det unna når jeg er på stranda.

I går hadde jeg bursdag! Jeg ble 5 år. Våkna ganske tidlig og lå musestille og ventet på kaker, gaver og sang, men det kom ikke noe. Må si jeg er en smule skuffa.

Men jeg fikk i alle fall to spor og tur med noen kompiser hvor vi gikk til Nøklevann og bada. Eller kompiser blir vel feil å si. To av dem er jenter,Mindy og Alida. Prøvde å flørte litt med Alida, men hu var ikke interessert i det hele tatt. Litt dårlig å være prippen på selve da`n min da! Mindy er litt i minste laget og den siste er Tobias. Han liker meg ikke. Prøvde å bli kompis med han før for han trenger å bli litt mer mann. Flyr jo bare rundt og tripper med jenter, men det ga jeg opp. Så nå er vi ikke venner, men bekjente når det er sånn det skal værra!

Avslutta kvelden med grillmat sammen med fetter Noah. Og han trengte en middagslur etter kotelett-kalaset:Fått meg nytt skilt over matskåla som jeg syntes passer rimelig bra:Trur detta får holde for denne gangen!

-Timmy-

1 kommentar:

Tusen takk for at du legger igjen en hyggelig hilsen <3